Çalık, Demokrasinin Temel Taşları İle Bir Araya Geldi (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Birbirinden usta, duayen gazetecilerle aynı kenti paylaştığımız için çok mutluyuz. Basın mensuplarının zorlu şartlarda büyük bir özveriyle çalıştığını biliyoruz ve onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullan

GÜNCEL 29.07.2024 09:32:08 121 0
Çalık, Demokrasinin Temel Taşları İle Bir Araya Geldi (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Çalık, Demokrasinin Temel Taşları İle Bir Araya Geldi

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Çalık, gazeteciler için düzenlenen programda basının önemine vurgu yaparak, “Basın, toplumun bilgi edinme hakkını sağlayan, demokrasinin temel taşlarından biridir. Birbirinden usta, duayen gazetecilerle aynı kenti paylaştığımız için çok mutluyuz. Basın mensuplarının zorlu şartlarda büyük bir özveriyle çalıştığını biliyoruz ve onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TOPLUMUN BİLGİ EDİNME HAKKINI SAĞLAYAN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞI”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltı programına yerel ve ulusal basından çok sayıda gazeteci katılım sağladı. Yoğun katılımla ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Başkan Çalık, “Basın, toplumun bilgi edinme hakkını sağlayan, demokrasinin temel taşlarından biridir. Basın mensuplarının zorlu şartlarda büyük bir özveriyle çalıştığını biliyoruz ve onlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Milli Mücadele kazanıldıysa, bunun en önemli etkenlerinden biri o zorlu koşullara, savaş şartlarına rağmen, bir milleti örgütleyen, ayağa kaldıran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında birleştiren basındır. Bizler de birbirinden usta, duayen gazetecilerle aynı kenti paylaştığımız için çok mutluyuz” dedi.

“SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULDU”

Basın mensuplarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin de konuşulduğu etkinlikte Başkan Çalık, belediye olarak basının daha iyi şartlarda çalışabilmesi için gereken desteği sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje ve hizmetlerinin de konuşulduğu programda Başkan Çalık ayrıca, gazetecilerden gelen soruları içtenlikle yanıtladı.   

Haber: Asilhan KARAYÜN


2 Trilyon $’Lık “Kripto Borsası” Küreselcilerin İştahını Kabartıyor

Kripto para yatırımcısı, kimin tarafından yönetildiği belirsiz piyasanın farklı amaçlarla kullanılması ve birden kapatılmasından endişe ediyor.

TYBB'den Beylikdüzü Kaymakamına Ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayun ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü’ne yeni atanan Kaymakam Bülent Karacan’ı makamında ziyaret etti.

Google’da Birinci Sayfada Yer Almak mı İstiyorsunuz? Bizimle İletişime Geçin!

"Euro Design ile Google’da Üst Sıralara Çıkın! Web sitenizi SEO ile optimize ederek organik trafik artışı sağlayın. Profesyonel web tasarım ve dijital pazarlama çözümleriyle işletmenizi zirveye taşıyın!"

Özdemir’den Ankara Çıkarması…

Özdemir, ilçenin gelişimi için Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Özdemir, Bağcılar’ı İstanbul’un parlayan yıldızı yapmayı hedeflediğini belirterek, "Her şey Bağcılar halkı için" dedi.

Başkan Özer’den Anlamlı Destek

Özer, engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı ve "Kimsesizlerin kimsesi olacağız" mesajı verdi.

Beylikdüzü'nün Örnek Projesi Beyoğlu'nda…

Türkiye’ye örnek olan “Beslenme Saati Projesi”, Beyoğlu’nda da uygulanmaya başlandı. Proje, ilkokul çağındaki ihtiyaç sahibi çocuklara bir öğün sağlıklı gıda sağlayarak büyük beğeni topluyor.

Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sayesinde yıkımlar, güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor.

TÜİK ve ENAG Verileri Arasındaki Fark!

Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Kuruoğlu’ndan Enflasyon Verilerine Tepki…

Bahçeli'den İç ve Dış Tehditlere Karşı Uyarı..!

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin milli birlik ve dayanışma ruhunu hedef alan tehlikeli planlara dikkat çekti. Bahçeli, son dönemde artan işbirlikçi ve istismar siyasetine sert bir dille tepki...

EFSANE MUHTAR ALİ OĞUZ DÜZENLENEN TÖRENDE ANILDI

EFSANE MUHTAR ALİ OĞUZ DÜZENLENEN TÖRENDE ANILDI

SAĞLIK KOMİSYONU ÜYELERİ ÖZEL ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Yunusemre Belediyesi Sağlık Komisyonu üyeleri, Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrenciler ile buluştu.

Başkan Özcan, Elif Zeynep Engin’in hatırasına bağışlanan dizüstü bilgisayarı tıp öğrencisine teslim etti

Başkan Özcan, Elif Zeynep Engin’in hatırasına bağışlanan dizüstü bilgisayarı tıp öğrencisine teslim etti

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

Büyükşehir’den 5.000 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti

Denizli’de ilkokul 1. sınıfa başlayacak miniklerin eğitim hayatına katkıda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nin Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nin Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.